MAN - Vaihtoautot

Mercedes-Benz paljasti Pohjois-Amerikan hyötyajoneuvonäyttelyssä Atlantassa ensivilkaisun uudistuvasta Sprinteristä. Yleisö sai nähdä piirroskuvan, josta Sprinterin muotoilu tulee esiin.

Uudessa Sprinterissä tulee olemaan entistä monipuolisemmat kokovaihtoehdot ja uuden sukupolven liitettävyyspalvelut.

Mercedes-Benzin vuonna 2016 julkaisema adVANce-ohjelma pyrkii tarjoamaan sopivia liikkumisratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Tämä on otettu huomioon myös uudessa Sprinterissä.

Uuden Sprinterin ominaisuuksiin kuuluvat kehittyneet ajohallintajärjestelmät sekä liitettävyyspalvelut, jotka tuovat ajokaluston hallinnan ammattimaiselle tasolle. Myös Sprinterin laaja korivalikoima kasvaa entisestään; tarkoituksena on palvella yhä useampia aloja.

Mercedes-Benz Sprinter lanseerattiin vuonna 1995, jolloin se loi pakettiautojen markkinoille uuden ajoneuvosegmentin. Sprintereitä on myyty 3,3 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa ja se on Mercedes-Benz pakettiautojen myydyin tuote.

Uuden Sprinterin lanseeraus on Euroopassa vuoden 2018 ensimmäisellä vuosipuoliskolla. Tarkempia tietoja autosta julkistetaan tulevina kuukausina.