MAN - Vaihtoautot

Fordin uusi ladattava Transit Custom -hybridi on esitelty Cenex Low Carbon Vehicle 2017 -tapahtumassa. Ajoneuvo on suunniteltu auttamaan ilmanlaadun parantamista päästöjä vähentämällä, ja se on osa Cleaner Air for London -testihanketta. 12 kuukautta kestävässä testissä on mukana 20 uutta ladattavaa Transit Custom -hybridipakettiautoa. Testi alkaa vuoden 2017 loppupuolella.

Transit Custom -plug-in-hybridissä on hybridijärjestelmä sekä 1,0 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori. Lisäksi ajoneuvoihin tulee sijaintiperusteiset geofencing-palvelut, jotka voivat säätää ajoneuvon asetuksia sen sijainnin perusteella. Tämän avulla voidaan esimerkiksi varmistaa, että hybridijärjestelmä on vain sähköä käyttävässä ajotilassa, kun ajoneuvo saapuu kaupungin keskustaan.

Ford lupaa hybridi-Customille yli 50 kilometrin ajosädettä pelkällä sähkön voimalla ajettaessa, polttomoottorin kanssa auton toimintamatka kasvaa yhteensä 500 kilometriin. Transit Custom PHEV:in sarjatuotannon kaavaillaan alkavan vuonna 2019.