MAN - Vaihtoautot

Metsärahtipäivät järjestetään jälleen Laukaan Tupaswillassa 7.10.2017 klo 12 alkaen. Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa koko perheelle.

Sisulta näytille on tulossa 5-akselinen Sisu Polar Carrier (10×4) koneenkuljetusauto ja tehdasvalmis neliakselinen Sisu Polar Timber (8×4) – puuauto.

Carrierissa on mm. tehdasvalmis hydrauliikka- ja sähköjärjestelmä, lisäksi varusteisiin kuuluu 2. akselin painatus ja takakääntyvän akselin paineenpuolitus. Carrieriin tarjolla olevat toiminnot tekevät siitä ketterän, suorituskykyisen ja monipuolisen.

Timber on TurboClutchilla ja Powershift 3 vaihteistolla varustettu tehdasvalmis korkearunkoinen puuauto, jossa yhdistyy ajettavuus, maastokyky ja luotettavuus. Sisun kiertojäykkä runko tekee puutavarakuormaamisesta miellyttävän tukevaa ja tarjoaa markkinoiden parhaan paino/lujuus suhteen.

Sekä Timber että Carrier on varustettu Sisun telivedolla vedonkatkaisun ja hydraulisen telinnoston kera. Hydraulinen nosto mahdollistaa erittäin suuren painonsiirron, mikä edelleen parantaa ajoneuvon liikkumiskykyä ja ketteryyttä.