MAN - Vaihtoautot


Erkki Ulkoniemen Sisu 4-1 on tehty pääasiassa tienhoitoon sekä sora- ja tukkiautoksi.

Monikäyttö-Sisu eli Sisu 4-1 on vihdoin pääsemässä lentoon. Ensimmäinen koeaika käytännön töissä on jo vuoden mittainen. Ensimmäinen Sisu 4-1 toimitettiin ostajalle alkuvuodesta Kittilään AJH-Infra Oy:lle autoilija Antti Huilajalle. Kymmenes Sisu 4-1 on työn alla. Uusin menee Meltaukseen autoilija Erkki Ulkoniemelle.


Ulkoniemen Sisu 4-1:n runkopalkkien päihin tulee nosturitupet, vasemmalla tienhoitohydrauliikan keskus ja vasemmalla nosturihydrauliikan keskus. Edempänä runkopalkkien välissä näkyy kippiryhmä.

Monikäyttö-Sisu 4-1 on vastaus maaseudun kuljetusyrittäjien ja ammattiautoilijoiden tarpeeseen saada kuorma-auto täyspäiväiseen työhön 7/7 päivää. Yhdellä lavaratkaisulla täyspäiväistä työtä viikon ympäri löytyy yhä harvemmalle. Mutta jos päälle saa täyden tienhoitovarustuksen ja soralavan, puulavan, lavetin, umpikaapin jne., niin jo alkaa löytyä töitä enemmänkin.


- Tekninen kehitys jatkuu varustuksen ja lava-vaihtoehtojen lisäämiseksi yrityskohtaisten toivomusten mukaan. Samalla tavoitteena on varustuksen vaihtamisen nopeuttaminen, Teemu Puustinen Sisun tehtaalla Karjaalla kertoo.