MAN - Vaihtoautot

Cargoteciin kuuluva MacGregor on saanut konttien kuljetuskyvyn optimointia koskevia tilauksia Mediterranean Shipping Company (MSC):ltä kuuden eri laivasarjan 31 laivaan. Tilaus käsittää laivojen lastijärjestelmien ja ansaintamahdollisuuksien optimoinnin. Tilaukset on kirjattu Cargotecin kolmannen ja neljännen vuosineljänneksen tilauskantaan ja MacGregorin toimitukset saatetaan päätökseen vuoden 2018 loppuun mennessä.

Yksityisessä omistuksessa oleva MSC on globaalin konttilaivaliikenteen yksi maailman johtavista varustamoista 490 konttilaivallaan. MSC ja MacGregor ovat monen vuoden ajan tehneet yhteistyötä ja useissa MCS:n laivoissa on MacGregorin ratkaisut.

Laivojen parannustyö suoritetaan MacGregor Cargo Boost -palveluliiketoimintamallin mukaan, joka kuuluu MacGregorin PlusPartner -konseptiin. Cargo Boost -palvelu on suunniteltu parantamaan olemassaolevien konttilaivojen ansaintamahdollisuutta. Parannukset sisältävät yksilöllisen suunnitelman kunkin laivan ansaintamahdollisuuden ja tehokkuuden parantamiseksi.

MSC ja MacGregor ovat sopineet, etteivät he julkaise tilausten arvoa tai muita sopimuksen yksityiskohtia. Työ suoritetaan vaiheittain etenevän aikataulun mukaisesti ja laivat palaavat liikenteeseen vuoden 2018 loppuun mennessä.