MAN - Vaihtoautot

Kuljetusliike Ville Silvasti Oy on ostanut tanskalaisen tuulivoimakuljetuksiin erikoistuneen perheyrityksen Frank Nørager & Co. A/S:n. ­Kaupan myötä Silvastista tulee Pohjois-Euroopan suurin erikoiskuljetusliike liikevaihdon noustessa lähes 50 milj. euroon ja henkilöstömäärän lähes 200 henkeen. Kauppa vahvistaa erityisesti Silvastin tuulivoima-liiketoimintaa, jonka yhtiö on valinnut yhdeksi tärkeäksi painopistealueekseen.

Silvasti ja Nørager ovat molemmat Pohjois-Euroopan johtavia erikoiskuljetusyrityksiä, vahvuutenaan tuulivoimaloihin liittyvät erikoiskuljetukset. Yhtiöiden kapasiteetti tarjota entistä vaativampia teollisuuden kuljetusprojekteja yhtäaikaisesti eri puolille Eurooppaa kasvaa nyt merkittävästi.

– Kasvaaksemme Euroopassa meidän on laajennuttava maantieteellisesti ja kalustollisesti. Tässä kaupassa yhdistyvät Silvastin vahva suunnitteluosaaminen ja kokonaisprojektienhallinta Frank Nørager & Co. A/S:n operatiiviseen osaamiseen sekä erittäin kattaviin kalustoresursseihin. Näemme, että kauppa on todellinen ”perfect match”, jossa osaamiset täydentävät toisiaan, Kuljetusliike Ville Silvastin pääomistaja Ville Silvasti sanoo.