MAN - Vaihtoautot

Nesteen asemilla tankkaaminen on mahdollista entistä useammalla eri maksuvaihtoehdolla, kuten Apple Payn kaltaisilla mobiililompakkosovelluksilla sekä lähimaksuominaisuuksilla varustetuilla korteilla. Näiden lisäksi Nesteen mobiilisovellus, Neste-äppi, mahdollistaa maksamisen nyt myös American Expressin luottokorteilla. Mobiilimaksaminen Neste-äpissä on tähän asti ollut mahdollista Visan sekä Mastercardin credit- ja debit -korteilla käyttäjän pankista riippumatta sekä Neste-kortilla. 

Mobiililompakolla voi maksaa jo kaikilla Neste K- ja Neste Automaatti -asemilla, jotka sijaitsevat yleensä Citymarketien ja K-Supermarketien yhteydessä. Tavoitteena on, että mobiililompakolla maksaminen on mahdollista vielä vuoden 2018 aikana myös muilla Nesteen asemilla Suomessa ja Baltian maissa. Apple Payn lisäksi Neste K ja Neste Automaatti -asemilla toimivia mobiililompakkoja ovat muun muassa Nordea Pay ja Pivo.

Mobiililompakolla ja lähimaksukortilla tankkaaminen ovat osa Nesteen asemien maksutapojen palettia, johon kuuluvat myös käteismaksut, korttimaksut pankki-, luotto- ja polttoainekorteilla sekä Nesteen sovelluksella Neste-äpillä maksaminen.