MAN - Vaihtoautot

Webasto-lämmitin on nyt saatavilla myös sähkökäyttöisenä. Innovatiivinen, uusi eThermo Top -lämmitysjärjestelmä lämmittää auton moottorin ja sisätilat yhtä mukavasti kuin perinteiset, polttoainekäyttöiset Webasto-lämmittimet.

Käyttääksesi Webaston eThermo Top -lämmitintä et tarvitse muuta kuin tavallisen 230 voltin pistorasian. Auto kytketään laitteen mukana tulevan kaapelin avulla tolppaan ja lämmitin on käyttövalmis. Lämmittimen voit käynnistää milloin vain, kun auto on kiinni sähkötolpassa.

Uuden Webasto eThermo Topin voi halutessaan varustaa muiden Webasto-lämmittimien tavoin ajastimella, kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella. Lämmittimen kauko-ohjattavuus lisää laitteen käyttömukavuutta, kun lämmittimen saa käyntiin kotisohvalta käsin. Lämmittimen voi ajastaa luonnollisesti myös perinteisellä sähkötolpan ajastinkellolla.

Koska polttoainekäyttöiset Webastot ottavat virtansa auton akulta, pitää lämmitysaikoja miettiä tarkkaan, ettei auton akku pääse salakavalasti tyhjenemään. Webasto eThermo Top on varustettu ylläpitolaturilla, joka suojaa akun suorituskykyä ja auttaa varmistamaan moottorin turvallisen käynnistymisen.

Yksi sähkölämmittimen etuja on lämmityksen päästöttömyys. Lämmitintä on siis turvallista käyttää myös suljetuissa tiloissa, mikä mahdollistaa auton esilämmittämisen esimerkiksi omassa autotallissa. Koska eThermo Topin asennus on nopeampaa ja yksinkertaisempaa kuin perinteisen Webasto-lämmittimen, on sähkökäyttöinen lämmitin myös huomattavasti edullisempi hankinta.