MAN - Vaihtoautot

Volkswagen Amarokin Highline- ja Aventura -malliversiot tulevat mallistoon uudella 3,0 TDI V6 -moottorilla, jonka teho on 190 kW – lisäksi moottorissa on 10 kW:n overboost-toiminto – sekä vääntöä jopa 580 Nm. Uusi V6-moottori antaa suurimman väännön jo kierrosnopeudella 1 400–3 000 ja täysi teho saavutetaan kierrosalueella 3 250–4 000. Jatkuva 4MOTION-neliveto ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto ovat vakiona sekä Amarok Highline- että Aventura -malleissa.

Suuremmalla V6-moottorilla varustettu Amarok on uudistunut myös visuaalisesti. Esimerkkinä Amarok Aventurassa kattoverhous, pilarit ja muut kattoelementit ovat titaaninmustia. Yhdessä samanväristen nappanahkaisten istuimien kanssa ne luovat yhteneväisen ulkoasun. Amarok Aventurassa on uuden moottorin lisäksi vakiona 20 tuumaiset ”Talca”-vanteet. Amarokin saa myös ensimmäistä kertaa Peacock Green -metallivärillä, joka on saatavana vain 190 kW Aventuraan. Saatavana on myös edelleen Ravenna Blue -metalliväri.

Bi-Xenon-ajovalot ja led-päiväajovalot ovat uusien 190 kW V6 Amarok Highlinen ja Aventuran vakiovarusteita. Light & Sight -paketti (Coming home- ja Leaving home -saattovalo sekä lasinpyyhkimet, jotka aktivoituvat automaattisesti sateella ja säätyvät sateen voimakkuuden mukaan), etusumuvalot kulmavalotoiminnolla ja sähköisesti kääntyvät sivupeilit ovat vakiovarusteita Aventurassa ja lisävarusteena saatavana myös Highline-malliin.

Ensimmäiset uudet 3,0 TDI V6 -moottorilla varustetut Volkswagen Amarokit saapuvat Volkswagen-jälleenmyyjille kesällä 2018. Kaikki Suomeen tulevat Volkswagen Amarokit valmistetaan Hannoverin tehtaalla Saksassa. Uuden Volkswagen Amarokin 3,0 TDI V6 190 kW -moottorilla varustetun mallin hinnat alkavat 68 206,28 eurosta (Volkswagen Amarok 3,0 TDI V6 190 kW 4MOTION automaatti, 2920 kg).