MAN - Vaihtoautot

Cargotec-konserniin kuuluva Hiab tuo markkinoille uudistetun HIAB-kuormausnostureiden sarjan 4-11 tonnimetrin kapasiteettiluokkiin. Tässä uudistetussa HIAB-kuormausnosturisarjassa lujuus ja luotettavuus yhdistyvät helppokäyttöisyyteen. Neljä erilaista ohjausjärjestelmää, joko radio-ohjauksella tai ilman, varmistavat, että asiakas voi valita nosturiinsa heille tarkkuustasoltaan parhaiten sopivimman järjestelmän.

Koska kevyet HIAB-nosturit on valmistettu kestävästä suurlujuusteräksestä, niillä voi käsitellä matalasta painostaan huolimatta myös raskaita kuormia. Ulkoisen näytön ansiosta kuljettaja saa paremman yleiskuvan toiminnassa olevan nosturin kuormitustilanteesta ja mahdollisista huoltotarpeista. Valitusta ohjausjärjestelmästä riippuen saatavilla on laaja valikoima kapasiteettia, kestävyyttä, joustavuutta ja turvallisuutta parantavia ominaisuuksia. Tällaisia ominaisuuksia ovat muun muassa puoliautomaattinen pysäköintijärjestelmä, kuormanvakautusjärjestelmä sekä erilaiset kaukohallintajärjestelmät. Kevyiden kuormausnosturien X-4 SPACE -järjestelmän ansiosta käyttäjä voi käsitellä nosturia helposti myös suuremmilla kuormausnopeuksilla.

Kevyen sarjan kuormausnostureilla on markkinoiden ainoana laitteena kahden vuoden takuu ja nosturin teräsrakenteelle myönnetään muiden HIAB-kuormausnostureiden tapaan viiden vuoden takuu. Lisäksi luotettava suorituskyky ja tuottavuus taataan kattavan huoltoverkoston avulla.