MAN - Vaihtoautot

Scania on aloittanut V8-moottoreiden ruuhkautuneen tilauskannan purkamisen. Tilauskanta kasvoi, kun kuorma-auto- ja merimoottoreita ei väliaikaisesti pystytty toimittamaan V8-moottorilohkoja valmistaneessa tehtaassa olleen pitkittyneen lakon vuoksi.

"Tämä on luultavasti pahin katkos vuosikymmeniin yhtiömme tuotteiden toimituksissa", sanoo Scania Trucksin johtaja Alexander Vlaskamp. "Haluan kiittää asiakkaitamme suuresta kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä, jota he ovat osoittaneet tämän hirvittävän tilanteen aikana. Me Scanialla teemme nyt kaikkemme voidaksemme palauttaa tilanteen normaaliksi ja tarjota V8-kuorma-autoja ja -moottoreita mahdollisimman pian. "

Scania on nyt turvannut rajoitetut, mutta säännöllisesti tapahtuvat moottorilohkotoimitukset, jotka ovat Ruotsin Södertäljessä rakennettavien V8-moottoreiden perusta. Tämän suuruusluokan tuotantohäiriö aiheuttaa kuitenkin kaikenlaisia ​​logistisia haasteita ja kestää jonkin aikaa, ennen kuin kasautunut tilaus- ja toimituskanta saadaan puretuksi.

"Epävarmuustekijöitä on vielä ja kestää muutaman viikon, ennen kuin olemme saaneet kokonaiskuvan tilanteesta. Tämän jälkeen alamme lisätä tuotantoamme", Vlaskamp vahvistaa. "Tuotanto on jo käynnistynyt ja lisäämme sitä vähitellen. Tavoitteenamme on vahvistaa lähiviikkojen aikana tarkka toimitusaikataulu olemassa oleville tilauksille. Otamme myös luonnollisesti uusia tilauksia vastaan. Valitettava tilanne osui ajankohtaan, jolloin olimme erittäin kiireisiä uusien V8-moottoreiden valmistuksessa. Voin vain syvästi pahoitella, että tämä tapahtui Scanian uskollisille asiakkaille. 

Scanian uuden kuorma-autosukupolven V8-moottorit sekä Scanian teollisuus- ja merimoottorit valmistetaan Södertäljessä. Kuorma-autojen moottorimallisto koostuu neljästä erillisestä versiosta, joiden teho vaihtelee 520 hevosvoimasta 730 hevosvoimaan, merimoottoreissa jopa yli 1 150 hevosvoimaan.

Scanian ensimmäinen 350 hv: n V8-moottori lanseerattiin vuonna 1969, ja legendaarinen moottori täyttää ensi vuonna 50 vuotta.

Lisätietoja antaa:

Seppo Hallikainen, myyntijohtaja
puh. 050 64 258
sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.