MAN - Vaihtoautot

Volkswagen Hyötyautot toimittaa tämän vuoden aikana Postille yhteensä yli 200 Transporter-pakettiautoa. Toimitettavat Volkswagen Transporterit ovat oikealta ohjattavia umpipakettiautoja, jotka on suunniteltu erityisesti postinjakelun tarpeisiin. Kaikki Transporterit on varustettu 2,0 TDI 110 kW (150 hv) -dieselmoottorilla ja automaattivaihteistolla.

Autojen varustelusta on vastannut SE-Mäkinen ja ne on toteutettu Postin standardien mukaan. Myös ajoturvallisuuteen on kiinnitetty huomiota. Autojen vakiovarusteisiin kuuluvat mm. DSG-automaattivaihteisto, peruutustutkat eteen ja taakse, peruutuskamera, liukuovet, tavaratilan lämmitys ja takalasien pesimet.

Tämän lisäksi Posti on tilannut kappaletavaraliikenteeseen useita normaalilla ohjauksella varustettuja Volkswagen Transporter -umpipakettiautoja, jotka ovat varustettu myös 2,0 TDI 110 kW (150 hv) -dieselmoottorilla ja automaattivaihteistolla. Myös nämä autot toimitetaan Postille tämän vuoden aikana.

Posti saa kalustoonsa niin ikään kahdeksan Volkswagen Crafter 2,0 TDI 130 kW (177 hv) -alustakuorma-autoa. Crafterit on varustettu Fokor Oy:n kappaletavara korilla ja Zepron ZU 750 takalaitanostimella.

Postin autokanta Suomessa on erittäin merkittävä ja se sisältää mm. yli 2 200 Volkswagen-pakettiautoa. Lähes puolet näistä on Volkswagenin huolenpitosopimuksen piirissä.