MAN - Vaihtoautot

Raskone toimii jatkossa Autoklinikan kumppanina henkilö- ja pakettiautojen huolloissa. Samalla Autoklinikka huolehtii tarvittaessa Raskoneella olevien henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjauksista. Uusi yhteistyö parantaa molempien yritysten palvelua, sillä jatkossa asiakkaat saavat tarvitsemansa korjaus- ja huoltopalvelut autolleen yhdellä kertaa aiempaa sujuvammin.

Raskone ja Autoklinikka allekirjoittivat 1. marraskuuta yhteistyösopimuksen, jolla Raskone ohjaa Autoklinikalle huoltojen yhteydessä ilmenevät henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjaukset. Vastaavasti kolarikorjaukseen keskittyvän Autoklinikan asiakkaat voivat jatkossa yhteistyön ansiosta huollattaa autonsa vauriokorjauksen yhteydessä aiempaa sujuvammin.

Autoklinikka-yhtiöt on autojen pelti- ja kolarivaurioiden korjaamiseen erikoistunut, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä monimerkkikorjaamoketju. Vuonna 1992 perustettu Autoklinikka palvelee asiakkaitaan jo yli 30 toimipisteessä. Yhtiön liikevaihto oli viime vuonna noin 30 MEUR ja se työllistää 225 alansa ammattilaista.

– Halusimme vahvan ja luotettavan kumppanin vastaamaan asiakkaidemme henkilö- ja pakettiautojen vauriokorjauksista. Raskaan kaluston vauriokorjaus kuuluu luonnollisesti jatkossakin meidän ydintekemiseen. Autoklinikalta löytyy alan kärkiosaamista kevyen kaluston vauriokorjauksessa, ja sama asiakassegmentti käyttää myös meidän huoltopalveluitamme. Yhteistyöllä pystymmekin tuottamaan selvää lisäarvoa asiakkaillemme, Raskoneen toimitusjohtaja Jan Popov toteaa.

– Kevyen kaluston huollon ja vauriokorjauksen yhteensovittaminen on jatkossa entistä helpompaa. Raskone on alan innovatiivisena toimijana ja valtakunnallisen verkostonsa ansiosta meille erittäin mieluisa yhteistyökumppani. Raskoneen aukioloajat ovat toimialan laajimmat, mistä on selvää hyötyä myös Autoklinikan asiakkaille. Kummankin osapuolen erityisosaaminen palvelee yritysasiakkaitamme hyvin, Autoklinikan myyntijohtaja Pentti Oksanen jatkaa.