MAN - Vaihtoautot

AddSecuren omistama Fleet Management Systems -toimittaja Vehco ilmoitti helmikuussa 2019 ostaneensa suomalaisen ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics Oy:n.

Pian sen jälkeen, kun AddSecuresta tuli Vehcon uusi omistaja toukokuussa 2018, Vehco ilmoitti ostavansa Hollannin Fleet Management -järjestelmien tarjoajan Groeneveld ICT: n. Paetronicsin ostamisella Vehco jatkaa kasvustrategiaa ja näkemystään, että siitä tulee johtava Fleet Management -järjestelmien tarjoaja Euroopassa raskaille hyötyajoneuvoille. Kaupan myötä Vehco vahvistaa asemaansa Pohjoismaissa ja sillä on vankka pohja Euroopan kasvulle. Samalla yhtiö laajentaa osaamistaan uusimmista laitteisto- ja ohjelmistoalustoista, vahvistaa ja lisää tuotekehityskapasiteettiaan.

- Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda Paetronics-tiimin Vehco-perheeseen. Sekä Vehco että Paetronics ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen Suomessa ja kaikkialla Euroopassa ajoneuvojen seuranta- ja logistiikkapalveluita. Lisäksi kahden yrityksen liiketoimintastrategiat, menestystekijät ja asiakkaat sopivat hyvin yhteen, Vehcon toimitusjohtaja Magnus Orrebrant sanoo.

- Olemme iloisia voidessamme liittyä Vehco-tiimiin ja jakaa tietoa, kokemusta ja resursseja. Yhdistämisen kautta Paetronicsin potentiaalia voidaan parhaiten hyödyntää ja kasvua voidaan saavuttaa halutussa mittakaavassa, Paetronics Oy:n toimitusjohtaja Mika Kivelä sanoo.

- Yritysosto vahvistaa entisestään Vehcon ja AddSecuren asemaa Pohjoismaissa ja sopii hyvin yhtiön yleiseen kasvustrategiaan ja visioon tulla markkinoiden suurimmaksi FMS-toimittajaksi. Paetronicsille tämä yhdistyminen on mahdollisuus liittyä laajaan eurooppalaiseen palveluntarjoajaan, sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson.

Kauppa kattaa 100 prosenttia Paetronics Oy:stä ja sen ruotsalaisesta tytäryhtiöstä Econen AB:stä. Paetronics sulautuu Vehcoon täysin ja toimii jatkossa Vehcon tuotemerkkien alla.