MAN - Vaihtoautot

Iisalmelainen Driv-Yhtiöt Oy ja DAF-kuorma-autojen maahantuoja Nordic Truckcenter Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen, jonka myötä DAF:n myyntiverkosto laajenee Savon ja Pohjois-Karjalan alueille.

- DAF-sopimus tukee hyvin liiketoimintaamme sekä kasvutavoitteitamme, ja siksi olemme erittäin iloisia alkavasta yhteistyöstä. Uskomme vankasti DAF:n kilpailukykyyn sekä kasvumahdollisuuksiin, ja haluamme olla osa DAF:n kasvua Suomessa, sanoo Driv-Yhtiöt Oy:n omistaja Ari Nousiainen.

- Sopimuksemme Driv-Yhtiöiden kanssa tukee hienosti kasvustrategiaamme Suomessa. DAF:n myyntiedustus tuodaan nyt uudelleen Savon ja Pohjois-Karjalan seuduille, jotka ovat meille merkittäviä markkina-alueita. Yhdessä Driv-Yhtiöiden kanssa saamme lisättyä DAF:n tunnettavuutta ja näkyvyyttä näillä alueilla. Heidän kokeneet ja ammattitaitoiset myyjänsä tuovat arvokasta lisäosaamista DAF-kuorma-autojen myyntiin, sanoo Nordic Truckcenter Oy:n maajohtaja Sampsa Rouhiainen.

DAF:n vahva kasvu jatkuu koko Euroopassa

DAF on jo Euroopan toiseksi suurin tuotemerkki raskaissa kuorma-autoissa ja markkinajohtaja seitsemässä Euroopan maassa tässä segmentissä. Lisäksi se on Euroopan markkinajohtaja vetoautosegmentissä.

- DAF:n kilpailukyky perustuu erityisesti luotettavuuteen, mataliin käyttökustannuksiin ja erinomaiseen ajomukavuuteen. DAF:lla on myös kattava valikoima alustoja ja erikoiskäyttöön tarkoitettuja autoja, joten pystymme vastaamaan kaikkiin kuljetustarpeisiin, sanoo Nordic Truckcenter Oy:n myyntipäällikkö Paul Cederberg.

DAF:n CF- ja XF-mallit on valittu myös vuoden kansainväliseksi kuorma-autoksi 2018.