MAN - Vaihtoautot

Volkswagen tekee ison päivityksen ikoniseen Multivaniinsa, jota myös Bulli-nimellä kutsutaan. Volkswagen Commercial Vehicles esitteli Bulli 6.1:n tiedotusvälineiden edustajille Autostadt Wolfsburgissa - vain muutaman metrin päässä paikasta, jossa mallin ensimmäiset prototyypit rakennettiin 70 vuotta sitten. Siitä lähtien Volkswagen Commercial Vehicles on jatkuvasti uudistanut, kehittänyt ja parantanut pakettiautojaan.

Uusiin tukijärjestelmiin kuuluu vakiovaruste Cross Wind Assist, joka vakauttaa Bulli 6.1: n automaattisesti, kun autoon osuu voimakas tuulenpuuska. Muita uusia turvavarusteita ovat Lane Assist -kaistajärjestelmä, Park Assist -pysäköintiavustin ja Side Protection, joka helpottaa auton sivujen hahmottamista. Takanäkymä auttaa välttämään onnettomuuksia peruutettaessa ja Trailer Assist helpottaa peruuttamista perävaunulla. Uusien järjestelmien valikoiman täydentää dynaaminen tienviittojen tunnistus.

Tärkeimmäksi päivitykseksi mainitaan infotainment-järjestelmän integroitu SIM-kortti (eSIM). Tämä eSIM avaa uuden valikoiman online-pohjaisia ​​toimintoja ja palveluja. Auto on jatkuvasti internetiin yhteydessä ja sieltä onnistuu luonnollisesti muun muassa Internet-radion ja musiikin suoratoisto. Tämä myös tekee käyttäjän toiminnasta intuitiivisempaa, koska T6.1: n uudet 8 tuuman ja 9,2 tuuman tieto- ja viihdejärjestelmät reagoivat nyt äänikäskyihin.

Myös moottorivalikoima on uudistettu. T6.1:n perusmoottorina tulee olemaan 2,0 litran turbodieselmoottorit (2,0 TDI-moottorit, joiden lähtöteho on 66 kW / 90 PS ja 146 kW / 199 PS). Moottorit täyttävät Euro-6d-TEMP-EVAP-päästöstandardin. Yhteistyössä ABT:n kanssa T6.1 tarjotaan myös täyssähköautona (82 kW / 112 PS). Jopa 77,6 kWh akkukapasiteetti mahdollistaa yli 400 km: n ajoalueen (NEDC), mikä tekee ajoneuvosta ihanteellisen kaupalliseen käyttöön kaupunkiympäristössä.